IPB
Пикап-Тренинг LoverClub

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

Reply to this topicStart new topic
> Отзывы.апрель-май 2009 года. Львов., Ловерклаб-основной
Divertito
сообщение 11.5.2009, 7:33
Сообщение #1

Президент клуба LoverClub

Ну що, парубки, пишемо тут свої відгуки! rolleyes.gif

--------------------
Запись на тренинги LoverClub
8-050-93-31-254 icq: 413292592
http://divertito.livejournal.com/
Go to the top of the page

+Quote Post
Torero
сообщение 11.5.2009, 11:53
Сообщение #2

Искуситель
**

Из: Львів

На основній сторінці "Loverclub" написано, напевно, один з найпрікольніших відгуків "Dangos"а. Вчора був останній день... скажу чесно було БЛЯДЬ грустно. На пари би не ходив, а ходив на тренінг краще...Лекцїї, польові, домашки, "фан", пацани, тренер, саппортери - всьо було реально класно. Думаю шо за останні 5 років життя той місяць був найяскравіший. У всіх одна мета, один інтерес - відчуття команди - піздата штука. Памятаю як на першовому польовому бекав перед дєвками на вулиці...і як зашив 30 кишень на останньому. Оу є! Згадую анегдот "ЗНОВ НЕ ДАЛА". То я перед тренінгом... laugh.gif. І згадую анегдот про "СУПЕРМАЧО". То я після тренінга. (Ну хіба ше трошки попрацювати rolleyes.gif ). Те, що під час тренінгу ти змінюєшся не тільки по відношенню до тьолок але те що міняється і світогляд і коло друзів - то все правда. Для себе виділив дві, я думаю, головні характеристики - 1) "не отчаиватся!!!...никогда!!!" 2) "Вера в победу і харошый настрой!!!". Це ще не кінець таваріщі!!! Це лише початок!!! Все лише починається!!! (Главнає бить харошим чєлавєкам happy.gif )
P.S.Усі висловлені думки у пост скриптумі взяті як цитати аднаво харошева чєлавєка wink.gif

-Ребята!!! Не бойтесь подходить к телкам, они не кусаються!!!
-Ребята!!! Целовать телок еттт нармальна!!!
-Ребята!!! Трахать телок ет-т-т нармальна!!!

+Quote Post
Andrew
сообщение 11.5.2009, 12:33
Сообщение #3

Искуситель

Закінчився один із найяскравіших міцяців мого життя. Вражень, курйозних подій, приколів, свіданок, номерів найкрасивіших дівчат море))))))))). Під час тренінгу мені довелося перш за все боротися із самим собою із своїми тараканами.
Ніколи не міг подумати, що дівчину можна поцілувати через 15 хв. після знайомства, що вона може за тебе розрахуватися в кафе.Звичайно, що мені ще потрібно розвиватися і далі, працювати над собою.
Загалом тренінг побудований дуже класно він додає великої впевненості в собі, розвиває навички комунікації не тільки із дівчатами.
Кожний день приносив щось нове для мене, із кожним вікендом я ставав ще кращим.

Я дякую Максу DIVERTITO, всім сапортам, які мені допомагали в полі ну і звичайно студентам. МИ НАЙКРАЩІ!!!!!!!!

P.S. Майбутні студенти не їбланьте домашку, дзвоніть зразу сапортам, якщо щось не виходить.

+Quote Post
Shyrik
сообщение 11.5.2009, 15:34
Сообщение #4

выпускник тренинга LoverClub

Почну....
Для чого я пішов на цей тренінг ? Мені не подобався той спосіб життя яким яжив до тренінгу (це була якась хєрь - дім , робота , компютер , і різна х-ня яка не приносила мені ніякого задоволення одне добре що в зал тривалий час ходив займатися , і займаюсь надалі) я хотів щось змінити і усвідовлюва що це треба зробити , але не знав що і як...Випадково сидячи в неті побачив оголошення про пікап , бля ... бачу у Львові , думаю кльово може то це що мені треба , але потім наступна думка - нахуя туда ж напевно приходять прищато-ботанні задроти , що такому "розкомплексованому , наглому і успішному " чуваку як я там робити....Переборов свої сумніви , подзонив і домовився про зустріч.Зустрівся з Олегм на ботана він схожий не був , а справляв враження впевненого молодого чоловіка ,він розказав про сам тренінг я про себе , так я дав записався на пікап. Перше польове збирати привти , я думав ,хуйня ....Після години бродіння по вулиці ні однго привіта , сапотрти помогли розказали як ....Перший телефон на вулиці , бляяяя.... той підхід був кончений .... бекав , мекав , якусь х-ню говорив лиш би скорше сїбатись від неї , телефон не дала , відхожу від неї думаю блять то сука було кончено.....По малу стало получатись..., завдання з домашки такі як співи знімали скованість , починав робити підходи , підсідати до тьолок на лавочці , говорити про всяку хуйню , почав пропадати страх знайомитись з тьолками на вулиці , тепер я став получати від того задоволення я з ними граюсь коли розмовляю (як театральна вистава), придумую якісь нові фішки при підходах.В телефоні появилось купа номерів типу - Даша дура , Аню бруківка , Наташа родимка ....(велика к-ть номерів тоже хуйово бо забуваєш хто як виглядає).До тренінгу я не знав що так можна , під час тренінгу я зрозумів шо я ніхуя не знаю про тьолок і відносини взагалі ...тому що я жив в певних рамках які були міцно закладені ще в дитинстві , батьками і формулись на протязі всього життя , на тренінгу я зрозумів що ти станеш успішним у всьому коли вийдеш за ці рамки , в кінці я зрозумів як мало я знаю , але я получив вектор в напрямку якого я буду рухатися і розвиватись. За цей місяць я провів свіданок з новими тьолками стільки як напевно за попередні 2 роки.Писати і роздумувати можна ще багато , думок багато.....Я радий що випадково наткнувся в неті на набір на пікап....це змінило моє життя.Дякую студентам які зі мною навчались і мінялися разом , сапортам які помагали , Максу який багато мені дав і є класним тренером і хорошою людиною.....Надіюсь тримати з вами всіма дружбу в майбутньому.

+Quote Post
Vanya
сообщение 11.5.2009, 16:10
Сообщение #5

*

Из: Львов

Ось і закінчився трейнін.......
Хто думає, що це кінець неправий все тільки починається=)))
Завдяки трейнінгу я багато чого зрозумів і почав дивитися на світ іншими очима
Хоч цей тренінг спрамований на зваблення дівчат, але завдяки йому можна почати зовсім інше життя у всії його аспектах.
На початку трейнінгу я думав, що я щось знаю про дівчат, виявилося згодом, що майже нічого незнав blink.gif blink.gif blink.gif
Цей тренінг це лише початок прикрасно він направив мене у правильне русло, у мене виникло бажання розвиватися і добиватися того чого я хочу.
Трейнінг дав багато впевненості в собі.
Тепер з дівчатами небуде проблем))))))))
Вся група мого випуску чудові та веселі хлопці з якими було цікаво, я думая ми ще нераз зустрінемось))))))))))

+Quote Post
bybluk
сообщение 11.5.2009, 16:35
Сообщение #6

Организатор Loverclub в Ивано-Франковске
**

Здоров пацани !

Про тренінг можу сказати одним словом МЕГАКРУТО ! І це дійсно так !
Після його закінчення кожен з нас змінився на очах. І я теж. Тренінг дав мені впевненості в собі,трохи впертості і наглості якої мені не вистачало до нього.
Я став по іншому ставитись до всього що навколо мене. І тепер справді стараюсь ловити кайф від усього.

А з дівчатами все стало просто і навіть ще простіше. tongue.gif Якщо раніше стрємався підійти і заговорити ,а на останніх днях підходиш і спокійно говориш "Привіт!А в тебе ох..нна жопа". Ну то про що тут ще скажеш ? rolleyes.gif
Відчуваєш себе впевненим чуваком. І дівчата на це самі ведуться.
Взнав багато цікавого і нового, і взнав як не треба тупити, щоб не ходити за ручку і говорити під місяцем ще півроку.А брати те чого хочеш.З таких дрібниць і складається загальна картина.
І я радий що пройшов тренінг зараз і не вагався. Тому що в мене залишається більше часу для того щоб і далі розвиватись в цьому плані і зробити пікап своїм другим хобі, яке приносить класні емоції, приємні переживання, а головне класних нових обезбашенних знайомих ,з якими можна класно відпочити wink.gif

+Quote Post
Festival
сообщение 11.5.2009, 19:09
Сообщение #7

Искуситель
**

Да........шо писати.??? Закінчився тренінг, але життя продовжується. Реально, люди які прийшли на тренінг шоб чогось навчитися то зробили це на 100%. Особисто я взяв для себе дуже багато, починаючи від подолання своїх комплексів, до нових навиків спілкування. Дуже дякую всім. До зустрічі в полях. УХ!!! ЗАЖИВЕМ МИ ТЕПЕР!

--------------------

+Quote Post
Roccos
сообщение 12.5.2009, 7:26
Сообщение #8

**

Из: м. Львів

Йшов на тренінг зовсім не підготовлений ні життям, ні відносинами з дівчатами smile.gif Виявляється, що ті речі які я думав будуть помагати в житті - тепер навпаки заважають. Треба розвивати в собі наглість і борзість, треба якнайскоріше ставати на ноги, відділятись від батьків, жити і приймати рішення самому. Дякую Максу, за те що вказав мені на мої помилки і недоліки в поведінці і характері - буду їх виправляти і працювати над собою. wink.gif
А тепер про сам тренінг rolleyes.gif Завдання йшли від простих (привіти) до складних (фасти ohmy.gif ). Починаючи від привітів і взяття телефонів (а навчив мене робити їх саппорт Вова) і закінчуючи свіданками з ходу - кожне завдання було унікальним, кайфовим, допомагало набратися впевненості і розширяло все дальше і дальше рамки того що я можу. А кожен вікенд давав нову інформацію. Інформацію не просту а цікаву і різнопланову, а головне - якісну. Що не кажи, а практика і досвід тренера відіграють вирішальну роль. І, що важливо, ті речі які я вивчив на тренінгу абсолютно відрізнялися від того, що я знав і думав про дівчат і відносини з ними (та й навіть про хлопців) впродовж всього свого життя. Ті речі, які я навіть подумати не міг що їх можна робити, ішли на УРА. Виявляється з дівчатами можна робити все що захочеш - треба тільки проявити наполегливість і красномовство. А деколи і наглість. Тепер я буду крутий cool.gif . Приємно було слідкувати за зростанням інших студентів. Дехто робив просто чудеса і змушував усіх по доброму завидувати своїм успіхам.
Це дійсно можна назвати великою пригодою. Пригодою, яка почалась 11 квітня 2009 року і яка не закінчиться ніколи. Бо вже тепер я інший - інший в голові, інший в думках, в діях, в бажаннях, в очікуваннях. І тепер я знаю що можна досягти всього що захочеш. Треба тільки захотіти і зробити це.

+Quote Post
гуцул-хуліган
сообщение 12.5.2009, 12:36
Сообщение #9

**

Мені дуже сподобалося. Якщо говорити про теорію, то на даному тренінгу дістав стільки нової важливої інформації за дуже короткий період часу, що дотепер не можу все співставити і проаналізувати. Я не сумніваюсь в тому, що і без тренінгу я би отримав усі ці знання. Але на це би пішли роки мого часу і звичайно, що я в даному випадку вчився би на своїх помилках. Отже, тільки за це даний тренінг варто пройти.
Щодо практичних занять, то польові завдання допомогли мені подивитися на себе з іншої сторони. Так, не все я зміг виконати,--- ніхто не ідеальний. Але, навіть те, що я робив допомогло мені відкрити у собі нові якості. Простий приклад, --- до тренінгу я і не думав, що зможу підійти до красивої дівчини, взяти у неї номер телефону і запросити на побачення. Повірте, для мене це вже досягнення.
Я завжди знав, чого я хочу досягти у стосунках із жінками. А даний тренінг показав мені, що я повинен робити для того, щоб досягнути мети.
Відверто кажучи, певна сума грошей вкладена мною у тренінг являється нічим іншим, як однією із найбільш вдалих інвестицій у моєму житті.
Що я ще зрозумів?
Так, за цей місяць я дуже багато дізнався і навчився. Можливо навіть більше, ніж за всі мої попередні роки життя. Даний тренінг є панацеєю від тих проблем, які привели мене на нього. Він показує мені той шлях, який я повинен пройти для того, щоб добитися успіху не лише у стосунках із жінками, але і взагалі у житті. А вчитися, розвиватися, працювати над собою мені треба ще дуже і дуже багато. Але це тільки додає мені азарту.
Я знаю, що я на правильному шляху. І я досягну поставлених мною цілей.
На старт!

+Quote Post
Sambooka
сообщение 13.5.2009, 15:58
Сообщение #10

Искуситель
*

Из: шацк

Росказ бывшего ЕБЛАНА!!! smile.gif
Привет всем!!! Я SAMBOOKA (Андрей)!
Роскажу вам немного о прошлой жизни: я родилса и вырос в шацке, опупенное местечько для отдыха!!! Думаю все слышали о озере свитязь, жить у нас можна и надо всегда на позитиве! В сезон много отдыхающих, которые приезжают повисеть и естественно потратить деньги! Такшто с деньгами (с зароботком) проблем естественно не должно быть, ну разве что нужно быть полным ебланом:)!!!! Тьолак и их пиздоватых подруг хватает, но снять и поиметь их получялось редко(потомушто был ебланом!!!) за све годы своих малорезультатных блядок, я всьо больше и больше загонял себя в негарив (розвьол в своей голове большой улей тараканов) куда они помещялись я досихпор не могу понять! Дожилса до того что каждое знакомство с девушкой оборачивалось провалом! Я делал все существуещие ошибки соблазнения которые существуют (я как вспомню ето пипец «вроде парень не плохой только сцыца и глухой»)!
Как я уже говорил денег хватала! Я с бедной семи, но воспитание получил хорошее! Потехоньку не спеша открыл свой бизнес(долго работал, но сечяс зарабатываю не плохо)

Я всегда думал что если у меня будут деньги то все тьолки будут мои (пиздьож деньги без умения опупенно привлечь к себе внимание ниуя не значят)

ДА!!!! Парни денег выбрасывал на тьолок ну на… а результата 0! Я себе начял задумываца в чьом моя проблема…
От одной девочьки узнал о пикап тренинге…
В нете нарил инфо прочитал отзивы и понял что именно етого мне не хватает в жизни!!! Я не верил в начяле отзывам что всьо так опупеть, что за месяц можно изменить свою жизнь….

И я приехал во львов и начялись изменения в жизни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На первом полевом я понял как у меня всьо запущено……!!!!!!! Дурацких 25 приветов и один телефон я собрал за 2 чяса(я думал пипец я чяйник) но благодаря сапорту Олегу(пипец какой позитивный и именно уверен в себе что самое важное в соблазнении) я узнал что такое айконтакт, улыбка и уверенность в себе(я досих пор живу с мыслей что я знаю то чего не знают другие)!!! Первые айконтакты и улыбки в ответ давали много позитива!!! Но ето было только начяло… smile.gif

Макс на первом уикенде дал много хорошой информации(и позитива, я вначяле думал какойже тренер лучше… не знаю других, но Макс не только умеит хорошо росказать, но дайот такую жизненную енергию Что в поле без улыбки не выходиш!)

Ранее я читал отзивы и понимал что полевые ето главное! Такшто я вольвове жил один на квартире и каждый день был в поле! И ето дествительно помогло, полная отдачя тренингу ето главное!!!!

Результат был не плохой, в понедельник собрал все подписи и гдето 10телефонов, пришол дамой, позвонила хазяйка квартиры ей 24года (если я не ошибаюсь), когда я договаривалса раньше с ней за квартиру, немного флиртовали!
И я не тиряясь пригласил ейо на чяшечьку кофе (спонтам я не могу найти утюг)
Она пришла, мы посидели выпили кон*яка, начялись засосы что переросло в секс(как говорил Макс: весной все хотят трахаца), такшто впринцыпе она не пручялась!

На второй день провьол три первые свиданки и одну третью!:

Я понял что такое фаст:) ейо звали Галя (в телефоне была записана как: Галя светлофор smile.gif ) в 11 чясов в вторник первого уикенда я повьол ейо на кофе(о первых свиданках уже немного макс росказал) фраза *два американо* просто охуеть, на меня никогда в жизни тьолка так не смотрела!!! Я сразуже почюствовал себя мужиком! Всьо было хорошо, через 45мин я сказал что у меня нету времени и мы вышли из кофейни, на ейо лице я увидил кучю емоций и розочерования что всьо так быстро закончилось! Ну предложение мойо было в тему(после восьми прегласил ейо к сибе домой попить чяя и продолжить наш интересный розговор smile.gif

Пол девятого я встретил ейо на остановке, привьол на квартиру(вино, свечи,сумерки) начялись поцелуи, целый чяс она не давала себя роздеть, сказала что с парнем розошлась 9месяцев и секса у нейо уже целых 9месяцев не было,(на ето я не обратил внимание, а надо было)!

В конце концов она оказалясь на мне в трусиках но к пилотке руку не пускала, я не понимал почему!

Она прижалась ко мне как прес сама сняла трусы (лежа на мне) хотел взять член и войти внейо, она не позволила сказала что сама(я не понимал ничего, но постаралса думать что она пипец какая активная)
Оказалось что она не только 9месяцев не имела парня, но и в районе пипи не бритвы, невоска небыло тоже 9месяцев(а может и всю жизнь)!!!

Ето было полный пиздец, я попал в джунгли!!! (мне было страшно!!!!) 6,5 превратилась в четвьорку.
Онна была на мне и насиловала, проблема ещьо в том что она всьо время смотрела ма неня и глаза у нейо были выпучены!!!! От такого секса можно было уснуть, но ейо голодный взгляд вызвал у меня безсонницу и я лежал как под прицелом!!!
Когда етот ужас кончилса я понял что больше чем я, испугалса мой член(боже что он видел……)
Сутра я посадил ейо на маршрутку, удалил ейо номер и два дня не брал трубку с незнакомых номеров!!!

А вообще тренинг миняет жизнь полностью!!!!
Мне не то слово что понравилось, я просто вшоке! Пикап рулит!!!! Жизнь изменилась!!! И я начинаю жить заново!!!!!
[size="4"][/size]

+Quote Post
shon
сообщение 16.5.2009, 15:28
Сообщение #11

Из: Стрий

Ось і моя черга написати враження! А вони ось які: до тренінга був лузером, до всього ставився з відношенням "ні, це не в моїх силах", "ні, мені це не можна", "це занадто круто для мене"... Пройшов тиждень після закінчення тренінгу а я живу зі стабільним внутрішнім відчуттям що світ належить мені, я є господарем свого життя і беру від життя все чого хочу. До тренінгу я й не здогадувався що можна бути емоційним наркоманом (в доброму значенні звичайно), коли життя б'є щільним фонтаном яскравих відчуттів і непередбачуваних емоцій а серце наполегливо виривається з грудей і ти відчуваєш що по-справжньому живеш, а не існуєш!

+Quote Post
urbano_rider
сообщение 31.5.2009, 16:28
Сообщение #12

*

Привіт!
Мене тренінг активізував і організував. Мені 25. Не так вже й мало. А що я досягнув? В карєрному плані - так, досягнення є. о ось в особистому.. прогрес порівняно з віком 16 - жалюгідний. Хто я? яка моя модель поведінки? Чого я боюсь і чому? Чого я насправді хочу? Задуматись було і є над чим.

Величезна користь тренінгу в викликах: для мене, людини надзвичайно амбітної, виклик - це все, це життя. Далеко не всі виклики тренера і саппортів сприймались мною на ура. Тєму про "ахуєнну жопу" я переварював пів дня і зізнаюсь, досі на це наважитись не можу.

Що я зробив на цей місяць-травень: почав ходити в атлетичний зал (кожен день).
Це дає надзвичайний тонус в спілкуванні - відчуваю себе значно впевненіше. Решта - здається залежить від міри моєї наглості (над цим працюємо). Чого можна хотіти - тренер нам розповів. Від себе відмічу - фаст, - здається, - штука надзвичайно правильна. Саме так все і повинно бути. Саме цього і потрібно прагнути. В самого недавно мало не вийшло smile.gif
Трошки сикотно стало, коли додому дамочку привів, з якою тільки познайомився.. Але це вже інша історія smile.gif
Всім - успіхів, чистих мозгів, і віри!

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic