IPB
Пикап-Тренинг LoverClub

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

Reply to this topicStart new topic
> Отзывы.август 2009 года.Львов.
Divertito
сообщение 30.8.2009, 16:59
Сообщение #1

Президент клуба LoverClub

Мужики, отзывы о пройденном пикап-тренинге Loverclub пишем здесь.

--------------------
Запись на тренинги LoverClub
8-050-93-31-254 icq: 413292592
http://divertito.livejournal.com/
Go to the top of the page

+Quote Post
slon
сообщение 31.8.2009, 9:25
Сообщение #2

Искуситель

Из: Львів

Ось і кінчається літо......
і закінчився тренінг.....
З НОВИМ РОКОМ!!!!!
З початком першого року нового життя!!!
Під час тренінгу таракани з голови висипались пачками. Саме головне, що мені особисто дав тренінг-це те, що я зрозумів практично всі свої попередні помилки. Як у відносинах з жінками, так і взагалі.
І що саме обідне-відсотків 60 з того що було на тренінгу я раніше знав, але не міг застосувати на себе.
Дякуючи Максу і саппортам (їм окремий респект особисто в очи rolleyes.gif ), я зрозумів як те, що я знав, і те, чому навчився, застосувати на себе. Я отримав те, чого мені невистачало...... ЧАРІВНИЙ ПІДСРАЧНИК!!! rolleyes.gif
Зрозумів одну з прописних істин. Я МОЖУ ВСЕ!!!!
І якщо мене пошлють нахер-я не ображусь на того, хто послав і на життя, я піду далі. І голова буде піднята. І я піду не з піджатим хвостом, як раніше, а буду тримати його по вітру!!!!!!!!.
Але нажаль таракани ще не всі здохли. За місяць їх усіх перебити неможливо. Зараз буду надіятись на самого себе і на нових друзів, які в мене появились під час спілкування.
І я вже знаю хто з них буде копати мене до дії, в кого я буду продовжувати вчитись, і знаю кого буду копати і підтримувати я.
Вчора я оглянувся назад, і побачив себе пару місяців назад....
ЖАХ!!!!
І зрозумів: Я НАЙКРАЩИЙ!!!!!!!!. В першу чергу ДЛЯ САМОГО СЕБЕ. І недай бог мені втратити це відчуття!!!!! Тоді я знов стану тим самим нудним і вічно жалующимся на життя лохом.
Треба брати від цього життя все, що бачиш і що хочеш.

--------------------
093-840-17-17
067-710-87-24
http://vkontakte.ru/id33182357
Всегда бываю не в себе,
Когда бываю не в тебе.
Я просто невменяемый,
Когда я невтебяемый!..

+Quote Post
BassOneB
сообщение 31.8.2009, 9:25
Сообщение #3

выпускник тренинга Ловерклаб
**

Вау, я буду перший smile.gif (поки я набирав Віталік вже запостив, ну добре, буду другий smile.gif)
Ну почну з того, що саме прикольне в цьому тренінгу - це відчуття коли тобі зриваєх дах і ти розумієш: не факт що він повернеться smile.gif Перший раз мене порвало на запчастини коли я разом з Стівеном присів в кафешці до двох тьоток, одна реагувала нормально, а одна почала фиркати як мастодонт, ось ту і взяв на себе Стівен - короче закінчилося тим що вона теліпаючись від "позитивних" емоцій кричить на пів кафешки "нам встати і піти?" - ше раз Стівену респект - він повільно затягується, видихає дим цигарки і каже "вставайте і йдіть" - до того я навіть не нав шо так можна smile.gif
Другий раз мене порвало, коли я потопав у клуб - тут я побачив себе зі сторони - тоюто велику купу нормальних пацпнів біля яких труться симпатяжки, а вони... вони туплять...
Короче свою еволюцію я сприймав власне через оці поїздки шиферу на довгі дистанції і дуже добре що вони були, бо без отаких оказій і стресів ніфіга би не получилося.

Починаю розуміти що вся необхідна енергія для будь-яких змін є в мені самому і ніде інде, не тільки в стосунках з дівчатами, а всюди я сам починаю і сам відповідаю за те що зробив! - оце дійсно відчуття сили, власної сили.

В планах - з'їхати від батьків (14 вересня останній строк), записатися на муа тай (в принципі вже записався, йду в четвер), прочитати хрестоматію зарубіжної літератури за 11 клас (вже вчу вірш М.Горького, правда довго вчу- тиждень, але йопарисите його вивчу, до речі вірш просто супер - про Буревісника), вивчити якусь нову професію (може в оператором в київстар, а пофіг smile.gif), і обобязательно до нового року вже почати дуюспінінглішувати!

Тепер подяка - ну найперше - звичайно тренеру Максу, без якого не було б цього офігенного місяця! Стівену - за то терпіння, яке він проявляв дивлячись як із мене виходять біси страхів smile.gif!!!, організаторам і іншим сапортам яких я час від часу мордував smile.gif!, Віталіку - з яким я проходив основну парну частину! Всьому чесному пікаперському народу нашого потоку і всім дівчатам і в одному завданні мужикам які були нашими піддослідними кріликами smile.gif!

немає нічого кращого ніж взнавати себе і працювати над собою!!!

+Quote Post
Aleksaz
сообщение 31.8.2009, 10:40
Сообщение #4

*

Из: Львов

Почну з того що мені все сподобалося навіть не чекав що дійсно так буде прікольно!!! Зрозумів що дійсно чарівної таблетки не існує і щоб добиватися чогось потрібно над собою працювати і заставляти себе. Дізнався багато нового стосовно дівчат як вони думають і що хочуть і звичайно як з ними поводитися, і вже почав дещо застосовувати на практиці. Спочатку було тяжко підходити до дівчат, хоча і залаз не легко але легше! зрозумів що не треба розтроюватися і мати наполегливість за це велике ДЯКУЮ Максу і сапортерам! Під час тренінгу зрозумів також що багато треба працювати над собою що і буду старатися, читати більше книжок та набрати ваги хоча це тяжкотакож познайомився багато з новими цікавими людьми думаю ми будемо держати зв"язок і ще нераз будемо зустрічатися і відихати разом. Також сподіваюся що ще зустрінуся з Максом цікава прікольна людина у Львові або коли буду в Києві! Головне що я не шкодую що все таки вирішив записатися на цей тренін адже провів весело час з новими людьми і багато що зрозумів! На цьому поки все!!!

+Quote Post
Ares
сообщение 31.8.2009, 11:39
Сообщение #5

Искуситель

Всем привет !!!
Надеюсь мой отзыв поможет другим ребятам, которые думают идти или нет. Скажу однозначно: ИДТИ !
Когда то, месяц назад читал отзывы предыдущего потока и думал гадал и решил таки пройти тренинг, ни разу об этом не пожалел !!!
О себе, никогда не считал себя ламером в плане женщин, да и женщины были такие как с обложки, и друзяки даже называли бабником и многие были уверены что к любой смогу залезть в трусишки без проблем, хотя я не всегда признавался но проблемы таки бывали и в жизни я скорее встречался с теми кто хотел сразу меня, пришел увидел 2-3 пары заинтересованных глазок из них выбрал лучшие и вперед, и все думают мля мега мачо, а в душе осадок порой оставался ... Смотришь на крошку, коленки сводит, очко сжимается в точку, способную перекусить стальной прут и ... И подойди скажи ей привет, киска, классные сандали, и нет ... стоишь смотришь в след, и вспоминаешь тупого и еще тупее: "ЕХ, Гарри, и нам когда то повезет !!!"...... И это когда то наконец то наступило, в божественный август за который я получил эмоций больше чем за предыдущий год жизни , провел столько свиданок с новыми девушками сколько наверное не провел за всю жизнь, каждый день драйв, ой блин где я с ней договорился ? а как ее зовут ? нет телефон не канает нужно завести ексель файлик !!! А может базу данных ? И пошли записи типа: ОляКрасные Бусы, ИраСанРемо3размер, и тд и тп впервые пожалел что в телефоне не так и много буквочек для имени абонента ))) Сижу пишу этот пост и приходят смс... Вот 4 минуты назад от крошки из клуба которая МНЕ ПОНРАВИЛАСЬ !!! Уже скучает и ждет встречи, йо )))
А вчера зашел чисто случайно на страничку сайта знакомств и вижу фотки девушек с которыми я общался до тренинга, смотрю и понимаю что НИ С ОДНОЙ из них я не хочу встречаться, и более того опять таки по правде признаюсь что ни с одной из них я и не встретился потому что ОНИ МОРОЗИЛИСЬ !!!! Эт атаз, щас я б к таким 5-6 и не подходил бы а месяц назад я их уговаривал о встрече писал им какие то логические доводы и выводы и обосновывал зачем им таки со мной встречаться, а в плане попиздеть я мастак и результат я уже сказал нулевой )) И сайт знакомств вам расскажет что блин чувак давай плати бабло и поднимай поднимай анкетку повыше и тогда будет счастье да ты потратишь пару месяцев на анкету "пару" баксов что б поднять ее вверх пару баксов что б отфотошопить фотки и еще кучу всякой тупой хрени которая не работает ))) а потом встретишь крокодила который тоже фотки отфотошопил и ужаснетесь вдвоем для приличия 5 минут пообщаетесь и пока, и снова анкетку вверх и будет счастье ))) сейчас я вообще эти анкеты поудалял нах. слава Богу бабло не тратил на сайты эти .... и никому не советую ...
Еще отдельный риспект Максу. Приятно что это не только работа для тебя, но и хобби, что работаешь с энтузиазмом и любовью к студентам, и порой показываешь мастер класс лично, видно что не ботан который выучил книжки и учит тому чего сам не знает. Чувствуется опыт в этом вопросе и лично мне приятно что есть еще опыт какой в плане длительных отношений ... тоже важная тема. Это сразу чувствуется и становится радостно и приятно ))
Отдельное спасибо саппорту Андрею, за песни и поддержку ))) Ресурс поднимался до небес )). С другими саппортами не сильно работал потому что не было времени , каждый день по 2-3 свиданки ... Но ваш позитив и заряд чувствовался, поддерживал и помогал !
К стати когда шел на тренинг не думал что узнаю что то новое в плане знаний, потому что прочитал Лесли и думал что уже прохаванный в этом вопросе. Как оказалось в плане знаний тоже было много нового. Но важнее конечно ощущения и эмоции, важен ОПЫТ. Все и так все знают но не всегда умеют это применять в жизни )).
Раньше знал толкьо теоретически, сейчас понял на себе что КРАСИВЫХ девушек легче соблазнять ... они знают себе цену и понимают что одни не останутся, а крокодильчики к которым НЕ СТРАШНО подходить в базарный день себе цену не набьют и подсовывают гомна в сотни раз больше, больше проверок, больше тестов, что б удостовериться что если ты ее трахнешь то "женешься" ))))
Да и к крокодилам больше ребят с левандовки подруливают и они думают что они охуенные ... а к хорошеньким девочкам страшно подходить но надо уметь и делать ....
За весь август ни одна девушка не предложила мне остаться друзьями, и даже с бывшей лтр как то теплее общение пошло ....
Так что эффективность возрастает и это факт. всем еще раз сенкс за тренинг, множество эмоций, опыт !!!

+Quote Post
Rostik
сообщение 31.8.2009, 15:14
Сообщение #6

Организатор LoverClub в Тернополе

Итак ребята, всё...Моё приключение закончилось, для меня это было как Алиса в стране чудес -) Я нашел новых друзей и нашел себя, за этот тренинг я пережыл больше чем за всю жизнь...Я стал лучше по всем параметрам! У меня совсем теперь другое мышление - хочется работать над собой! Хочется расти - ибо в этом мне сейчас видится счастье.
Спасибо!!!! Максу за то что изменил меня, за то что всегда после разговора с тобой появляется мотивация,и просто за то что такой хороший человек.....
Ярику - за его вечный позитив, за то что оставил в моей голове столько хороших вещей, за твое "Ну нашо це тобі треба, іди краще набухайся, не підходь - не треба))))" Я после этого всега блядь подходил -). За то что терпел меня всё это время....
Стёпе (Фестивалю) - за твою компанию, за то что помогал мне во всем, не только в пикапе...
Тиме - за те емоцыи которые мы получали от моих директов -) бля как же это было круто -)
Стивену,Андрюхе, а также Вове(ОООООО НЕ!),Виталику(СОЯТЬ Я СКАЗАВ!),Маркияну и всем тем ребятам с которыми мы проводили время - вы все ОХУЕННЫЕ! Я всех вас люблю и никогда никого не забуду т.к вы оставили след в моей голове и это лучшее из того что со мной случалось.
УДАЧИ ВАМ!)

+Quote Post
RespectUA
сообщение 31.8.2009, 21:49
Сообщение #7

**

Всім хто читає цей відгук і думає чи іти на тренінг, я раджу ІТИ!!! Шановні гірше точно не буде!!! А все буде тільки краще wink.gif
Після тренінга я відчуваю велике бажання самоудосконалюватись, тому вже в четверг я іду записуватись на муай-тай, починаю ходити в зал, читати літературу... дякую Максу за настанови в стилі, я в найближчий час збираюсь оновити свій гардероб!! Також дякую усім саппортерам за підтримку, особливо Андрію!! Група наша зе бест!! Я впевнений шо кожен продовжить удосконалюватись, адже база у нас вже є... і то досить хороша!!!!

+Quote Post
powah
сообщение 31.8.2009, 21:58
Сообщение #8

.
**

Даа, слишком быстро закончился тренинг smile.gif Столько новой информации за такой короткий срок я еще не получал, кое-что, правда, пока не получилось применить на практике, но все впереди smile.gif Знаю, куда надо идти, к чем стремиться, как менять себя. Не все, конечно, так просто, как хотелось бы - есть проблемы с ленью и с мотивацией, и еще куча всего, но после этой пары недель я начал смотреть на все вокруг немного проще, и это просто охуенно=)
Народ на тренинге тоже подобрался очень интересный - все абсолютно разные, по-разному подходят, общаются, у каждого свой взгляд на происходящее, и у многих есть чему поучиться. Огромное спасибо всем саппортам, и отдельно Ярику - за мегапростые и очевидные объяснения вещей, которые мне казались очень сложными и непонятными, за позитив, за те пару подходов, что сделали вместе, спасибо Максиму за доходчивые объяснения и наглядный пример в клубе, что, как и с кем надо делать=)))
Прогресс свой ощущаю, но, конечно, надо идти дальше, и не останавливаться =) К девушкам после тренинга стало подходить легче в разы, просто не сравнить, как я морозился раньше, и по сколько раз начал подваливать. Ну, щас главное - практика: телефоны, свиданки, крышесносы и пр smile.gif И надо будет еще директы поделать, свиданку слить, а то еще не до конца раскрепостился smile.gif В общем, на этом все, всем привет, и до встречи=)

+Quote Post
alikdolphin
сообщение 1.9.2009, 13:54
Сообщение #9

Искуситель

Из: Kyiv

Тренинг оказался очень полезным. Полезным однозначно.

До тренинга я знал, читал, чувствовал и понимал матчасть, имел в активе быстрые победы и горькие поражения, но никогда, никогда не был успешным в уличных знакомствах. Обычных, повседневных, casual, в самой настоящей жизни. Когда ты идя по улице, чусвтвуя себя как хищник в каменных джунглях, смотришь как самец на проходящих самок, и ощущаешь намордник и смирительную рубашку комплексов, сомнений, страхов, стеснений и общественной морали. Я не был уверен в себе, не знал что делать и говорить, как общаться.
Но это наконец-то свершилось. Я разорвал намордник. Вот так, в первый же день после сертификации, просто идя по улице с работы, (не зная, начищены ли у меня ботинки, нормальная ли прическа, пахну ля я туалетной водой, дезодорантом или потом) я подешел к девахе. Нет, она была не первая, к кому я захотел подойти. Она была третья, с кем я захотел познакомится за мой короткий путь от Шота Руставели к дому. И все таке я это сделал. Без саппорта и боевого напарника, без угрозы делать еблан-шоу на выходных. Мне было жутко некомфортно, пальцы дрожали когда я набирал ее номер для маяка, а улыбка казалась была неуверенной. Она не проявляла ни малейшего интереса к происходящему, но и никуда не уходила. Я держал ее взглядом, держал своей рукой за ее руку. Я не запомнил ее имени, я просто понял, что впервые за все время смог сам познакомится на улице с девушкой которая мне реально понравилась.

Еще после тренинга у меня появился круг друзей по интересам во Львове, стильных, интересных, позитивных. Теперь мне есть с кем пойти на вечеринку, на выставку или ночной клуб. Есть кого можно попросить принести букет на крышеснос, обсудить кафешку или конкретную динамщицу из клуба.

Благодаря тренингу я понял что от посыла на ЙУХ можно переживать целую гамму эмоций, а не только обиду или злость. Что реально это может быть прикольно и позитивно. Что девушки это тоже умеют делать позитивно и с улыбкой - говоря тебе "пошел на хуй". Что становишся неуязвим от нападов черствых и грубых личностей.

И самое главное - что понимаешь что есть над чем работать. Не только над домашкой Макс дал целый курс по стилю и успехологии, и все это в дружественной атмосфере, с перерывыми на кофе-брейки, шутки и полевые задания.

В конце тренинга Divertito дал оценку каждому о проделанной работе, о росте и том, над чем стоит работать. Я на 100% верю, что если каждый последует его советам, поймет зачем и почему ему это нужно - треть стараний по знакомству и соблазнению отпадет сом собой. Так как самые лучшие охотники и соблазнители - женщины - сами будут прикладывать усилия чтобы мы с ними познакомились и их соблазнили.

Спасибо Макс, за мотивацию и уроки, спасибо саппорту и оснобенно Андрюхе "возшебный подсрачник" который познакомил меня с реально классной девушкой.

Главное не останавливатся. Смотреть вперед и идти вперед. Impossible is nothing. Preparation is everything

+Quote Post
stopster
сообщение 2.9.2009, 0:26
Сообщение #10

*

Перед тим, як написати відклик довго думав, що б сюди помістити. думок дуже багато... як і вражень, спогадів.
Найперше мене приємно потішило те, шо команда саппортів і Макс дуже позитивні і веселі люди...таке враження, ніби вони світяться:) Пам"ятаю мені одна дівка, коли знайомився, тикнула фак... достойно відповісти я не зміг, відповідно настрій впав під плінтус... і 20 секунд розмови з Андрієм(саппортом) магічним чином підняли настрій) я посміявся і пішов далі знайомитись.
Окрім позитиву вразило і різнобічність тренінгу... Макс на домашку задав прочитати книжку... і взагалі радив читати побільше літератури.
по суті, тренінг допомагає не тільки з дівчатами...починаєш по іншому сприймати життя.. ставити цілі, шукати стимули, досягати цілей...
Так швидко, як за цей місяць, я не мінявся ніколи... мені брат казав, шо я кожен день приходжу додому інший)
Отже, шановні представники сильної статі, якшо ви задумались над тим, чи пройти тренінг, моя порада : НЕ ПРОХОДЬТЕ!!! краще пийте пиво на лавочках, нам більше дівок буде smile.gif))
Тренінг вартий і часу і грошей безумовно і однозначно! підтримую всі пости вище...

+Quote Post
S@nta
сообщение 5.9.2009, 13:52
Сообщение #11

выпускник тренинга Лаверклаб
**

от і я відпишусь ...
пройшов веселий місяць , багато вього кльового і веселого сталось . група підібралась дуже прікольна , всі такі різні , і кожен так і лишився особливим , і став навіть ше особливішим , поспілкувався майже з кожним студентом , всі кого майже кожен день бачив в полі виросли дуже і дуже . перший тиждень отжигали так шо спати взагалі неміг потім , по аів дня в полі кожен день , кількість підходів тяжко порахувати навіть за 1 день , бігали від дівчьонки до дівчьонки , а між тим співали пісні ... другий тиждень , було багато свіданок , пропустив багато польового часу - з одного боку прікольно шо свіданок багато було з іншого - в полі ходити навіть цікавіше =) отак от , в останній тиждень по незрозумілих причинах почав багато їбланити , кількість підходів за день приблизно коливалась в районі 5 (це просто піпєц як мало (= ) нерозумів я свого стану в протязі цього тижня , може перевиснаження =)
паро слів скажу про тих з ким ходив
Руслан - дуже позитивна людина , багато всього начудили , найбільше напевно запамятався прікол коли я в дівчат спитав чи вірите ви в бетмена , а ти в нього передягнувся , це була жесть я плакав тоді .....
Ростік - кльовий чєл , мені б в твої роки пройти цей тренінг , ех , скільки я проїбланив коли думаю про це ... бачив як ти підходих , до кого ти підходиш , 6 -7 - бачив як ти брав номер в них , на мою думку ти гордість групи по прито шо в тебе нема зачьота , найчастише бачив тебе з девушками на свіданках , найбільше шо вражало це їх бальнісь !!! майже 100% переведення їх на 2-гу фазу , з великим розумінням ставлюсь до відсутності зачьоту , тому що сам маю проблеми з тим куди вести , і сам стикався з ситуацією коли девушка сама каже пішли до тебе а до мене незя (===== також запамятались твій слив свіданки , це просто комедія була =) надіюсь ми ше нераз побачимось .....
Віталік - ти став ходячим кришесносом , кожен підхід до дєвушок з тобою , був кришесносом навіть мені , коли ми хв 15 вламували дєвок зжерти гамбургер і вже дойшли до того шо вони зїдять по половині , і тут ти кажеш ні я його сам зїм , і почав їсти я хотів в тебе стульчиком кинути ... та впринципі всеодно було весело особливо як ти потім їх ше 15 хвилин харив , і вони паро раз пожаліли шо не зїли гамбургер =)
Андрій - довгий час тренінгу мені здавалось шо ти їбланиш весь тренінг , та коли ми пішли робити фотки і малювати нігті (доречі дуже кльове завдання просто дуже дуже дуже =) ) я побачив як ти легко підходиш зрозумів шо ти весь час над собою працював . коли дівчьонка нехотіла тобі говорити імя і ти включив бредогенератор , типу - оу ці імені , це ж така мелоч придумана давним давно непанатна ким , і взагалі вони дуже часто повторюються і це так скучно ... чел це було шось , ти бачив обличчя тої дівчини !...
...... про всіх писати небуду , та ше багато про кого лишились веселі спогади ...

дуже сподобався випуск , прікольно підібрали клуб був там вперше , та в клуби хожу чвстенко , і зразу видно шо клуб зачотний , нарешті побачив , Макса в дії , да дєвушка була як мені здавалось - 100% динамщіца (так як сам хожу вклуби і їх бачу зразу) та коли ти її ... , я був вражений , правда маринувати її стільки я б незміг , точніше це не для мене ... багато чого побачив особливо вражала гра в бліже - дальше , і рапорт , тут особливий пунктик , такого рапорта ше небачив ніразу , я давно ним користуюсь , та це шось зовсім нове для мене , обовязково попробую таке , є чому повчитись

по поводу зачотів тренінгових ше скажу , + 1 наставити нетяжко - ми за перший тиждень з Русланом 3- 4 + 1 самі проморозили , тому що випало 1 в двобальній шкалі .... ну це так ...

взагальному тренінг кльовий . хто шось робив той і отримав результат я зробив всі завдання (правда не всі в повному опсязі ) крім посила на хуй , прікольно спостерігати як після виконаного завдання міняється думка точніше погляд на якусь ситуацію .......

мож потім ше шось допишу .........

давайте й дальше так збиратись - це ж кльово

+Quote Post
S@nta
сообщение 5.9.2009, 14:09
Сообщение #12

**

тут можна повідомлення якось редагувати , чи це як цеметр застиг і все =)

ше скажу - Ростік приводити всіх дєвок в одне кафе це шось , хотів би я побачити обличя офіціанта коли ти приводиш 2 дівчьонку чарез годину як посидів тут з першою і з кожною - 2 амерікано ...

+Quote Post
)))BOOM(((
сообщение 7.9.2009, 22:45
Сообщение #13

Искуситель
*

Из: Львів

Напевно буду останній, хоч потрібно було ще минулого тренінгу, але як кажуть:”Краще пізно…”
На сайті є десь така фраза: «Осторожно пікап может ізмєніть твою жизнь» - прямо в яблучко!!
Пікап це ТЄМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я, як і всі ніколи не вважав себе їбланом. В мене все більш-менш получалося, я і мої канти не вважали мене лузером серед дєвок. Але як тільки пройшов перший уікєнд - поняв шо я 2пак 2пий sad.gif в тому всьому!!!!!!!
До цього я ніколи не знайомився на вулиці. Хватало того добра без цього, но в деяких ситуаціях зрозумів що ТУПИВ – і то ПІЗДЄЦ ЯК!! - так що аж стидно розказувати! Дуже дофіга тьолок мене сприймали як ДРУГа або на оборот хотіли серйозних відносин, знайомили з мамою….. (тих самих довгих, на всю оставшуюся жизнь, доки смерть не розлучить нас…) – а я ж хотів їх просто трахнути і забути sad.gif
Правда ПІЗДЄЦ?? І я так думаю!! unsure.gif rolleyes.gif
НО опосля………….. rolleyes.gif «…..як я попробувала цей новий чудо засіб wink.gif моє життя зразу стало………
Я став жити зовсім по іншому, коли є натхнення - то по 2-3 свіданки в день. Появилися нові знайомі, з якими в мене спільні інтереси (тьолииииии)!, а не побухати, пиво, сємічки…… wink.gif Багато класних і не класних історій якими є чим похвалитися , но, як кажуть, нема шо внукам розказати. Але коли не здаєшся, знаєш куди йти, а з боку помагають такі класні пацани як Макс, …… (до Finika дзвонив ночю за порадою, з Ромкою, Стівеном, Вовою – стільки головоломок з тьолками розгребли) не їбланиш, витягуєш свій зад і часом проржавілий плуг - тай у центр, на стометрівку, ринок - орати поля rolleyes.gif
Пацани не вагайтеся, я впевнений на 200%, якщо будете виконувати всі завдання – ви ОФІГЄЄТЕ наскільки ви розвинетеся в усіх параметрах!

ПІКАП ІЗМЕНІЛ МОЮ ЖИЗНЬ!!!Я задоволений повністю і буду йти далі!

«Так што пацани, хватіт єбланіть і сматрєть на толок голодними глазамі. Будєтє сматрєть на толок голодними глазамі - оні падумают что вам нєдают (дрочери), почєму недают – потому што хуйовий, а зачєм тьолке хуйовий пацан????!!!!» rolleyes.gif
Один відомий класик і мастер «етого дєла» rolleyes.gif

ПС: СОРІ ЗА РуСКиЙ

+Quote Post
elvis
сообщение 8.9.2009, 8:23
Сообщение #14

**

... мужики cool.gif (ті, хто пройшов тренінг + пару % населення) і немужикі blink.gif але ніби-то і мужикі!.. цей тренінг перевернув мої мозги!! раніше я кожного вечора або фільми дивився, або пиво пив, або бухав, або пив багато пива з пацанами з района в спортивних костюмчиках, або спав, одним словом - єбланство:) Тепер я майже не маю вільного часу, не пю взагалі, почав замість того шоб квадратний зарісший мохом телек втикати читати книжки, а як наслідок менше напрягу у важливій, чи просто розмові - слів вже не бракує, записався в зал... і взагалі я почав дивитись на все зверху (всякі людішкі ходять, та хто ви такі... я не уявляю себе, повзучого поряд з ними!!)!! А щодо тьолок, то тут взагалі прикольно!!! Про то, шо всі люди, які мене знали нерідко просто дивляться і думають: "бл*, то він чи не він":)) міг і не писати, бо це вже так привично стало... З новими знайомитись стало легко, привично, тепер я точно знаю до яких підходити, а які нехай пиздують:) Я, доречі, люблю таких... пафосних сучок.. девяток... Раніше багато думав про них (тьолок), а тепер якось всерівно, "їх же багато, а я один". Я вагався, чи пройти тренінг, але перестав тупити і записався!! Не пожажалів.. навіть щасливий:)
Єдиний недолік, якшо можна це так назвати - це усвідомленнь того, що всі колишні друзі якісь чи то не такі чи шо, стіки туплять, заглядають на чужі жопи, а зробити ту попу своєю слабо... хочеться погуляти з своїми, з пікаперами:) biggrin.gif

+Quote Post
Mario
сообщение 8.9.2009, 12:20
Сообщение #15

**

Послання нашим наступникам!
Хто думає пройти чи не пройти тренінг: однозначно ЙТИ! Тренініг це жесть!я два місяці ходив в роздумах: йти чи не йти, мене рвало на молекули коли я тільки думав про пісню, виконану мною, в людному місці....я боявся...ні це не я боявся...це вони боялися...мої страхи-таракани....я пішов..і не пожалів. Це прикольно коли ти відчуваєш як ти ростеш, як змінюєшся під впливом таких звичайних на перший погляд речей — під впливом емоцій, які ти отримуєш і які ти віддаєш....Ти відчуваєш себе кращим з кожним днем, ти можеш керувати своїм настроєм та емоційним станом: просто посміхайся, кажи «Привіт» .....і вона твоя!!!!!
Пригадую однакові ритми серця і очка, коли тобі кажуть просто скажи «Привіт», потім давай співай, і ти...... співаєш і відчуваєш,як цей ресурс який вливається в тебе, як допінг. Ти дивишся в очі тих 90% нікого, нічого, сірої маси, бездумного натовпу, які дивляться на тебе з різними думками, а головне ти знаєш що ти кращий за них, бо ти це можеш, а вони ні. Ти стаєш кращий від емоцій, тебе наповнює ресурс, який спочатку є як допінг, а потім як наркотик, який ти потребуєш кожен день, і відповідно ти рухаєшся по спіралі вверх. Тренінг вчить тебе як рухатися, куди рухатися і змінює твоє бачення.. Під час тренінгу ти аналізуєш себе, своє попереднє «мегацікаве» життя, таке враження, що ти виходиш із себе дивишся на себе з боку, бачиш свої помилки і розумієш що так далі не можна жити....
Мене задовбало фрази моїх друзів, які супроводжувались потоком слюнів, типу :»Диви яка тьолка пішла!», це все на що вони спроможні.....а далі слабо?
Дякую Андрюсі — Шанс за тобою плаче:), дякую Тореро — за прикольні підходи, дякую Фаставалю — за його фасти, які стали класикою, дякую Юрі — за принцип «пофіг до кого і з впевненістю на 200%», дякую Класіку — за мегапозітів і привиту любов до піджаків, дякую Стівену — за принцип «не їж гамно, а то ним станеш».
Окремо хочу подякувати:
Вові Елвісу — за єбланство, яке нас прокачувало:)за альфа-самцовость: підходи до дєвок і не брати телефон, за пафосну «2»...
Віталіку — за ржачні емоції і словесний понос,які ти не міг контроліровати, і купу прикольних штук:)
Степану — за те що боятися разом не так страшно:)
Василю — за перші просвітлення
Руслану — за гамбургер і позитив
Слону — за рівень на який тре рівнятися
Віталіку — за уважуху, що ти в такому віці пройшов тренінг
І основне дякую Максу за тренінг, за те,що навчив отримувати насолоду від всього, що відбувається,і просто дякую!!!!!
Дякую всім кого не назвав, чуваки ви всі прикольні і головне ви стали кращими...і головне не зупиняйтесь!!!!!Ставайте кращими кожен день!!!Буду радий всіх бачити!!!! Мужики не бійтеся своїх яїц!!!!А це був лише початок.....

+Quote Post
Bodya
сообщение 11.9.2009, 22:29
Сообщение #16

*

Из: Львов

Ну вот и закончился один из самых позитивных месяцев в моей жызни(((
Прошло уже две недели, а я еще никак не отойду от тех сногсшыбательных дней, которые подарили мне столько емоций, сколько я еще не получал до етого за более долгие строки.
До тренинга
Я считал всех девушек, особенно красивых, каким-то особенным существом с которыми нужно обращатся как с богиней, дарить ей цветы, носить на руках, короче быть принцем на белом коне. До тренинга у меня были проблемы с девушками.......у меня были комплексы, боялся подходить, общатся, целовать их, Даже если у меня с девушкой что-то намечалось, я умудрялся складывать такое впечатление про себя, что они в итоге говорили чтоб ми оставались просто друзьями, ну а ето хуже чем посыл нахуй. Короче ето был полный пиздец в моей серой жызни(((
После тренинга
Парни из тренинга смогли подавить много тараканов в моей голове, которые долгое время меня грызли. Да, я не был лучшым из студентов. Да, я мало выполнял домашки. НО тренинг убил мои стереотипы к особям женской стати laugh.gif , теперь я все, а остальные ничто!!!!!! Тренер и сапортеры меня научили многому про девушек. Теперь я знаю, наверное, больше про них чем они сами, я свободно подхожу к понравившейся, именно понравившейся девушке, легко завожу с ними разговор, дарю им такие емоции что им просто крышу сносит, ну конечно довожу дело до конца.
То что я научился на тренинге я б в жызни преодолевал очень долгое время. Тренинг, как мне говорили толковые люди, ето не таблетка, что выпил и ты уже мачо, но что-то очень близко. Он дал мне мотивацыю в жызни, увереность, настойчивость и много много много чего еще.......
Низкий поклон тебе Макс за тренинг, за весь етот МЕГАпозитивный месяц, за то что помог мне найти себя каким я и должен быть biggrin.gif
Спасибо Олегу, даже за то что заставил меня вызванивать тёлок на свиданки, без тебя у меня даже свиданок наверное и небыло б wink.gif
Спасибо Андрюхе сапортеру, за незабываэмые полевые, да и за то что позитивом несет от него в радиусе двадцати метров.
Спасибо также сапортерам Юрке, Ярику, Стёпе, Тимофею парни просто супер. Надо было вас чаще вызванивать.
Ребята, вы все супер
laugh.gif laugh.gif laugh.gif

+Quote Post
Russo
сообщение 25.9.2009, 4:19
Сообщение #17

*

еееххх, наступає третя хвиля Лаверклаб у Львові, і якраз час написати свій відгук. Пишу все як було, без фраз типу всьо заєбісь, пофілософтвую для тих хто сумнівається чи йти йому в пікап. rolleyes.gif

Я ніколи, ні на мить непошкодував, що взявся за це! Довгий час був лузером в общєнії з дівчатами після моральної травми отриманої від дівчини (тепер я розумію, що це була повна хуйня), кучою неправильних страхів і комплексів, які з раннього дитинства вбивали нам в голову батьки, вчителі, соціум ітп. Всі ми живемо в клітці з комплексів, які нас тримають від повноцінного життя, недають нам зробити тих поступків і тих реальних кроків, які зробили б наше життя кращим, насиченішим, якіснішим. Цю уявну клітку треба зламати, щоб прожити наповну, відчути смак життя і врешті потім нешкодувати про страчений час ібо "Блажен тот кто в молодости был молод!" Це я говорю вообщем, не тільки про тьолок, бо пікап, це насамперед стиль життя тісно переплетений з особисиісним ростом. Пікапер розвиивається в усіх напрямах і це замітно. Зараз всі хто мене знали тупо мене невпізнають, і мене просто пре від того, що це тільки початок, і я знаю над чим ще треба попрацювати cool.gif

Проходив минулий потік але проєбланив - пройшов лише перший вікенд sad.gif Тоді со старта на наступний день замутив зачот, я аж сам був в ахує, як все просто і гладко даже зі скромняшкою, яка сама тебе хоче blink.gif Набагато собі можна полегшити життя, просто треба бути самому ахуєнним і толки самі потянуться! За цей період набрався досвіду, прокачав внутрішній стан (став наглішим, спокійним і впевненішим), прикупив класні шмотки, вирівняв спину, почав ходити на танці і як результат - дєвахи самі все часіше кидають погляди в мою сторону... ну а тренінг дав мотивацію і навики, як підійти, познайомитись і правильно все зробити на свіданках rolleyes.gif

Да, я це зробив!!! Скажу так - тренінг сподобався. Куча практики, нові позитивні товариші і завдання від яких зносило кришу, а ресурс зашкалював. Було важко суміщати з роботою, дома тіки ночував, але вечорами була думка тільки одна - "ахуєнний дєньок" tongue.gif

Особливий респект тренеру Максу Divertito. Після його слів, настанов і правди жызни, реально прозрівав. Виявляється все так просто в будь-якій ситуації.

Велике пасіба сапортам Андрію (я даже чуть навчився співати )))), Юрі і Степану. Реально позитивні чуваки в яких можна переймати досвід тоннами smile.gif

вроді, все... усім успіху і вперед до нових звершень!

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic